Το 1985, ξεκινήσαμε με κέφι και μεράκι μία σοβαρή προσπάθεια προκειμένου να καλύπτουμε με επαγγελματισμό και συνέπεια τις ανάγκες των πελατών σε ψύξη, θέρμανση και ειδικές εφαρμογές κλιματισμού.

Κατά τη διάρκεια της σχεδόν τριακονταετούς - και μόνιμα ανοδικής- πορείας μας αποκτήσαμε πλούσια τεχνογνωσία αλλά και τον κατάλληλο μηχανικό - μηχανολογικό εξοπλισμό, ο οποίος μας τη δίνει τη δυνατότητα να ανταποκρινόμαστε έγκαιρα και σε οποιαδήποτε πρόκληση.

Με την πάροδο των ετών, δημιουργήσαμε μία εταιρία ανταγωνιστική έναντι των υψηλών στάνταρ τόσο των ξένων οίκων όσο και των Ελλήνων κατασκευαστών, επενδύοντας αδιάλειπτα σε ανθρώπινο δυναμικό, σε εκπαίδευση και σε καινοτόμες ιδέες σχετιζόμενες με την τεχνολογία αιχμής, την εξοικονόμηση ενέργειας, την προστασία του περιβάλλοντος και την υψηλή ποιότητα.

Η σταθερή στήριξη που λάβαμε από εσάς όλο αυτό το διάστημα αποτέλεσε έμπνευση για εμάς και συνέβαλε αποφασιστικά στην ενδυνάμωση κάθε επιχειρηματικής μας δραστηριότητας, ιδιαίτερα προς την κατεύθυνση της  βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.

Το όραμά μας δεν εξαντλείται εδώ. Είναι πεποίθησή μας ότι και τα επόμενα χρόνια θα συνεχίσουμε μαζί την αδιάλειπτη εξελικτική πορεία της εταιρίας και θα πορευτούμε δυναμικά με γνώμονα την προσήλωσή μας στα ιδανικά και τους στόχους που έχουμε θέσει, αλλά και τιμώντας την ιστορία μας.

Αισθανόμαστε χρέος μας να συνεχίσουμε να δραστηριοποιούμαστε δυναμικά και με αποφασιστικότητα ενάντια στους καιρούς και τις προβλέψεις της εποχής. Χρέος που οφείλουμε να υπηρετήσουμε ενωμένοι μαζί με εσάς που μας στηρίξατε όλα αυτά τα χρόνια προς την επίτευξη των στόχων μας.

Θα είμαστε πάντα δίπλα σας σε ότι αφορά τη ψύξη και τη θέρμανση και υποσχόμαστε να αναπτυσσόμαστε και να βελτιωνόμαστε για να σας εξυπηρετούμε άμεσα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο,

Με εκτίμηση,
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

 

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

1985

Η εταιρία βάζει το θεμέλιο λίθο της με την ίδρυση από τον κο. Κυριακόπουλο Ιωάννη (Μηχανολόγο Μηχανικό) Τεχνικού Γραφείου Ήλεκτρο-Μηχανολογικών Μελετών με κύριο αντικείμενο τις Εφαρμογές Ψύξης & Θέρμανσης.

1986

Το τεχνικό γραφείο παίρνει την μορφή εταιρίας με την ίδρυση εμπορικού καταστήματος και αντικείμενο την εκπόνηση μελετών, την επίβλεψη κατασκευών, την αντιπροσώπευση και πώληση ηλεκτρομηχανολογικού υλικού & εξοπλισμού ψύξης & θέρμανσης στην οδό: Τζορτζ & Καρόλου - Πάτρα. Εμπορικές αντιπροσωπεύσεις σε παγκόσμιες εταιρίες όπως:

ROTEX (ΓΕΡΜΑΝΙΑ) - ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ, ΛΕΒΗΤΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ & ΑΕΡΙΟΥ

LAMBORGHINI (ΙΤΑΛΙΑ) - ΛΕΒΗΤΕΣ, ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ, ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΕΣ

SHARP (ΙΑΠΩΝΙΑ) - ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ - GRUNDFOS (ΔΑΝΙΑ)

• ΑΝΤΛΗΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ-ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΕΣ

 
1997

Η εταιρία μεταφέρεται στις καινούργιες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στην οδό Αγίας Σοφίας 7 - Πάτρα. Νέες συνεργασίας αναπτύχθηκαν με την κάτωθι χρονολογική σειρά:

1997: COMAP (ΓΑΛΛΙΑ) - ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ, ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΕΣ, ΦΙΛΤΡΑ

1998: VIESSMANN (ΓΕΡΜΑΝΙΑ) - ΛΕΒΗΤΕΣ, ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ

1999: AQUATHERM (ΓΕΡΜΑΝΙΑ) - ΣΩΛΗΝΕΣ PPR

2000: HOVAL (ΕΛΒΕΤΙΑ) - ΛΕΒΗΤΕΣ

2001: ΗΛΙΟΑΚΜΗ (ΕΛΛΑΔΑ) - ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

2003: BENTONE (ΣΟΥΗΔΙΑ) - ΛΕΒΗΤΕΣ, ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ

2005: LG (ΚΟΡΕΑ) - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΟΙΚΙΑΚΟΥ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΣΤΙΣΜΟΥ

2010: INNOVA- ΙΤΑΛΙΑ - F.C.U.

2009: ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΣΤΗΜΆΤΩΝ ROTEX, ΣΤΙΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

2010: ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ LG ΣΤΙΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

 

ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ


2006: 
ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΤΗΡΙΩΝ ΜΕ ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ROTEX ΣΤΗ ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ

2009: ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ROTEX ΣΤΗ ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ

2010: ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟ LG ENERGY LAB ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ (ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ) - ΓΑΛΛΙΑ

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ


1990: 
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΠΙΤΙ

1991: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΠΙΤΙ

2012: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ FORUM (ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΣΤΗΡ)

 

Υποκατηγορίες