Book 2200x590 Main 5a328f30606e7

ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ; 

Τα αποθέματα καθαρού επιφανειακού νερού από λίμνες, ποτάμια και ρέματα είναι πολύ λίγα, ενώ η κακή διαχείριση και η ρύπανσή τους από τον άνθρωπο κάνει ένα πολύτιμο κοινωνικό αγαθό να μετατρέπεται σε απόβλητο.

Το 80% του πληθυσμού των αναπτυσσόμενων χωρών υποφέρει από ασθένειες που συνδέονται με το νερό, ενώ 3 εκατομμύρια άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους κάθε χρόνο εξαιτίας της κακής ποιότητας νερού που καταναλώνουν. Οι άνθρωποι που στερούνται πρόσβασης σε βελτιωμένες εγκαταστάσεις υγιεινής υπολογίζονται σε 2,6 δισεκατομμύρια, δηλαδή δύο στους πέντε. Υπολογίζεται ότι ο αριθμός αυτός μπορεί να ξεπεράσει τα 3 δισεκατομμύρια στα επόμενα 20 έτη.

Σήμερα το νερό προέρχεται από τεχνητές λίμνες και ποτάμια και έναν κατεστραμμένο υδροφόρο ορίζοντα από βιολογικά απόβλητα, χημικά λιπάσματα, εντομοκτόνα, φυτοφάρμακα και ένα σωρό άλλες ουσίες. Η αδιαφορία όλων μας και η αλόγιστη χρήση χημικών των εργοστασίων που πετάνε τοξικά και χημικά απόβλητα οπουδήποτε, έχουν καταστροφικές συνέπειες για την υγεία μας και την υγεία των παιδιών μας.

Να τονίσουμε πως όλες οι μέθοδοι καθαρισμού του νερού που προτείνουμε (όπως τα φίλτρα αιωρημάτων, ο ενεργός βακτηριοστατικός άνθρακας, η λυχνία UV ή η αντίστροφη όσμωση), είναι απόλυτα φυσικές μέθοδοι. Δεν υπάρχει καμία χημική προσθήκη. Τα προβλήματα που μπορεί να συναντήσουμε στο νερό, βάσει της Υπηρεσίας Προστασίας του Περιβάλλοντος των Ηνωμένων Πολιτειών, κατατάσσονται σε 6 κατηγορίες. Κάθε «πρόβλημα» στο νερό, από αυτές τις 6 κατηγορίες, αντιστοιχίζεται ουσιαστικά σ’ ένα τύπο αδιάλυτων σωματιδίων, σχεδόν πάντα αόρατα για το ανθρώπινο μάτι. Ανάλογα τώρα με τους τύπους αδιάλυτων σωματιδίων που υπάρχουν στο νερό μας προτείνεται και το αντίστοιχο φίλτρο. Για παράδειγμα για να αντιμετωπίσει κανείς νερό με πολλά άλατα χρειάζεται φίλτρο αντίστροφης όσμωσης καθώς τα ανθρακικά φίλτρα δεν τα κρατούν. Από την άλλη μεριά αν το πρόβλημα στο νερό μας είναι για παράδειγμα το χλώριο, η άσχημη οσμή, οι οργανικές ενώσεις του άνθρακα ή οι ίνες αμιάντου τότε ένα φίλτρο άνθρακα θα κάνει άψογα τη δουλειά του (αρκεί βέβαια ο άνθρακας να είναι εξαιρετικής ποιότητας). Αν πάλι στην τελευταία περίπτωση προσθέσουμε και μικρόβια τότε θα χρειαστεί σίγουρα και λυχνία αποστείρωσης. Το εξειδικευμένο προσωπικό της STUDIOLIFE είναι στη διάθεσή σας για να σας προτείνει τις πιο αξιόπιστες λύσεις για θέματα που αφορούν στον καθαρισμό του νερού.

Δείτε το βίντεο

Book

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ ALARCO;

Τα φίλτρα νερού Alarco είναι σχεδιασμένα με εμπειρία 30 χρόνων στο χώρο καθαρισμού νερού. Η τεχνογνωσία και η υπευθυνότητα που χαρακτηρίζουν την εταιρία, την οδήγησαν στη δημιουργία μιας γκάμας προϊόντων που δίνουν λύσεις κατάλληλες για κάθε πρόβλημα νερού. Μεγάλη σημασία έχει δωθεί στην χρήση έξυπνων και καινοτόμων λύσεων οι οποίες τις περισσότερες φορές συνοδεύονται από κατοχύρωση πνευματικής ιδιοκτησίας (πατέντες).

Γι’ αυτό και μπορούμε με σιγουριά να προτείνουμε τις αποτελεσματικότερες λύσεις ακόμα και για τις πιο δύσκολες ποιότητες νερού. π.χ. Νερό με άλατα, βαρέα μέταλλα, νιτρώδη, νιτρικά κ.α.Η αλήθεια είναι ότι δεν κάνουν όλα τα φίλτρα για όλες τις ποιότητες νερού.Γι’ αυτό έχοντας σαν οδηγό όχι μόνο την εμπειρία αλλά και το ήθος μας, μπορούμε να προτείνουμε λύσεις για το συγκεκριμένο πρόβλημα που τυχόν προκύπτει σε κάθε περιοχή.

Λύσεις οικονομικές, με σεβασμό στην ανάγκη κάθε οικογένειας να έχει καθαρό νερό.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ