Μια ανάσα φρέσκου αέρα στο σπίτι σας

Η σκόνη είναι επικίνδυνη και ένας από τους βασικούς παράγοντες πρόκλησης αλλεργιών. Συσσωρεύεται γρήγορα και παντού και είναι δύσκολο να απομακρυνθεί με τα παραδοσιακά συστήματα καθαρισμού· μια σκούπα ή μια ηλεκτρική σκούπα την ανακυκλώνει πίσω στο εσωτερικό χώρο.

Αυτό, όμως δεν συμβαίνει με την κεντρική ηλεκτρική σκούπα TUBO, το μόνο σύστημα που απομακρύνει πλήρως την σκόνη, τις ακαθαρσίες και τα μικρόβια από τους εσωτερικούς χώρους καθώς η αρχή λειτουργίας της δεν στηρίζεται στην ανακυκλοφορία αέρα αλλά στην μεταφορά της σκόνης μέσω σωληνώσεων στην κεντρική μονάδα όπου φιλτράρεται και αποθέτεται στον σάκο απόρριψης και στην απόρριψη του αέρα έξω από το σπίτι.

Από την στιγμή που η σκόνη αναρροφάται από το σύστημα, εσείς δεν έρχεστε ποτέ ξανά σε επαφή μαζί της.


Η κεντρική ηλεκτρική σκούπα TUBO είναι ένα πρωτοποριακό σύστημα: δεν καθαρίζει απλώς τον χώρο από την σκόνη και τα μικρόβια, βελτιώνει την ποιότητα του αέρα που αναπνέουμε και προδίδει στους χώρους διαβίωσης μια υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας και άνεσης, ξεκουράζοντας τους πνέυμονες και την ρινική κοιλότητα.

 

tubo 7

 

Το σύστημα είναι απλό στην χρήση του και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε στην οικογένεια. Ο εύκαμπτος σωλήνας εκτείνεται έως και 9m οπότε διαθέτετε αρκετή εμβέλεια για να φτάσετε κάθε γωνία του κτιρίου, χωρίς να χρειαστεί να μετακινείτε τριγύρω τον όγκο και το βάρος μιας συνηθισμένης ηλεκτρικής σκούπας. Επίσης διαθέτει μια μεγάλη και γκάμα από βούρτσες ώστε να έχετε την ευχέρεια να καθαρίσετε οποιαδήποτε επιφάνεια. Η κεντρική μονάδα είναι εγκατεστημένη σε κάποιον ξεχωριστό χώρο (πχ λεβητοστάσιο), μακριά από τα δωμάτια που ζείτε συνεπώς δεν είναι θορυβώδης και αυτό σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το σύστημα όποτε επιθυμείτε, με απόλυτη ησυχία.

Το σύστημα TUBO είναι μια νέα προσέγγιση στην υγιεινή εσωτερικών χώρων· είναι ένα σύστημα που ενισχύει και εμπλουτίζει το κτίριο στο οποίο είναι εγκατεστημένο· μοντέρνα οικιακή τεχνολογία.

ΟΙ ΜΟΝΟΦΑΣΙΚΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

Η καινοτομική τεχνολογία και τα επιλεγμένα υλικά έχουν ως αποτελέσμα ένα προϊόν εξαίρετο σε όλους τους ελέγχους πιστοποίησης. Αυτές οι κεντρικές μονάδες είναι το αποτέλεσμα εμπειρίας 20 χρόνων και αυτό είναι που καθιστά την κεντρική ηλεκτρική σκούπα TUBO τον ηγέτη στα κεντρικά συστήματα καθαρισμού.

 • Διπλή εισαγωγή / εξαγωγή του αέρα δεξιά ή αριστερά της κεντρικής συσκευής για πιο εύκολη εγκατάσταση.
 • Σύστημα ομαλής εκκίνησης στις σειρές Perfetto και Classic για να εκκινεί το μοτέρ με αργό ρυθμό ώστε να αποφευχθούν αιχμές στο απορροφούμενο ηλεκτρικό ρεύμα. Το σύστημα αυτό εγγυείται μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του κινητήρα και εξοικονομεί ρεύμα.
 • Στοιχείο φίλτρου υψηλής ακρίβειας, πλενόμενο, με την μεγαλύτερη επιφάνεια στην αγορά.
 • Αισθητήρας θερμοκρασίας για προστασία του μοτέρ από υπερθέρμανση.
 • Οθόνη AVI για οπτικό έλεγχο της λειτουργίας της συσκευής
 • Ηχοαποροφητικός θάλαμος για αθόρυβη χρήση του συστήματος οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
 • Σύστημα επικοινωνίας με MODBUS για ενσωμάτωση του συστήματος κεντρικής σκούπας με σύστήματα οικιακού αυτοματισμού.
 • Ηλεκτρικός κινητήρας υψηλής απόδοσης, 100% Ιταλικής κατασκευής. Βαθμός προστασίας IP 45 και IP
 • Σύστημα APF στις σειρές Perfetto ΤPA και TXA για αυτόματο πραγματικό και συνεχή καθαρισμό του φίλτρου.
 • Προαιρετικό ασύρματο κιτ για τις σειρές Perfetto και Classic, για συστήματα που δεν διαθέτουν ηλεκτρολογικές συνδέσεις στις πρίζες. 

 

EΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ QB

H κεντρική μονάδα QB σχεδιάστηκε για τον εγκαταστάτη και τον απιτητικό χρήστη: διαθέτει όλη την καινοτομία, τεχνολογία και υψηλή απόδοση η οποία χαρακτηρίζε την επιτυχία της κεντρικής ηλεκτρικής σκούπας TUBO της Airtecnica για περισσότερο από 20 χρόνια, εντοιχισμένη στον τοίχο.

 

tubo built in qb 5

 

Το φίλτρο σχεδιάστηκε με συγκεκριμένη γεωμετρία η οποία αυξάνει την απόδοση με μεγαλύτερη ωφέλιμη επιφάνεια φίλτρου: αυτό είναι ένα μπόνους για τον χρήστη, γιατί σημαίνει λιγότερο συχνή συντήρηση. Το δοχείο απόρριψης έχει κολλητικό κάλυμμα για να εμποδίζει τον χρήστη να έρχεται σε επαφή με την σκόνη.

Η QB είναι η ενδεδειγμένη λύση για εξαφάνιση της κεντρικής μονάδας, ακριβώς όπως και της σκόνης του σπιτιού σας. Με δυνατότητα επίτοιχης τοποθέτησης (με θήκη) ή εντοιχιζόμενης, είναι η 1η κεντρική μονάδα για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, διαθέσιμη σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων και ιδανική για περιπτώσεις με έλλειψη χώρου αλλά και απαίτηση υψηλής αισθητικής.

 • Εκδοση για επίτοιχη τοποθέτηση με δυνατότητα σύνδεσης σε προεγκατεστημένα δίκτυα κεντρικής σκούπας. Διαθέτει κέλυφος από γαλβανισμένη λαμαρίνα με εποξική βαφή, για μέγιστη προστασία από τις ατμοσφαιρικές συνθήκες (πιστοποιημένη αντοχή 1.000 ωρών σε ομίχλη με υψηλά ποσοστά αλάτων)
 • Εκδοση για εντοιχιζόμενη τοποθέτηση σε χώρους που απαιτούν υψηλή αισθητική. Συνολικό βάθος 23cm
 • Πρωτοποριακός θάλαμος στροβιλισμού με λειτουργία εξαναγκασμένου διαχωρισμού, για μείωση των εξωτερικών διαστάσεων, αθόρυβη λειτουργία, υψηλή απόδοση, απλή συντήρηση και ασφάλεια
 • Θυρίδα επίσκεψης κατασκευασμένη από γαλβανισμένο φύλλο λαμαρίνας, ανθεκτική στην οξείδωση λόγω χρόνου και ατμοσφαιρικών παραγόντων. Δυνατότητα βαφής ανάλογα με τις απαιτήσεις του χώρου εγκατάστασης. Δυνατότητα δεξιόστροφου ή αριστερόστροφου ανοίγματος
 • Διαθέτει θερμική μόνωση και ηχομόνωση οπότε μπορεί να τοποθετηθεί κοντά στους χώρους διαβίωσης χωρίς να προκαλεί ενοχλήσεις
 • Σύστημα ομαλής εκκίνησης στις σειρές Perfetto και Classic για να εκκινεί το μοτέρ με αργό ρυθμό ώστε να αποφευχθούν αιχμές στο απορροφούμενο ηλεκτρικό ρεύμα
 • Συμβατή με την συσκευή ελέγχου ισχύος οπότε να ελέγχετε την ισχύ αναρρόφησης χρησιμοποιώντας τον έλεγχο στον εύκαμπτο σωλήνα

 

Φυλλάδιο προϊόντος:
Download this file (tubo catalogue..pdf)tubo catalogue..pdf[ ]