Μια ανάσα φρέσκου αέρα, για να δουλεύετε βάζοντας τον καλύτερο σας εαυτό.

Εγκαταστήστε το TUBO και το περιβάλλον εργασίας μεταμορφώνεται. Καθαρά και εύκολα. Στο γραφείο ή σε δωμάτια ενός ξενοδοχείου, δεν θα δείτε ούτε έναν κόκκο σκόνης. Εν τέλει, μια δουλεία καθαριότητας εκτελεσμένης τέλεια.

tubtertiarysector

 

Η κεντρική ηλεκτρική σκούπα TUBO της Aertecnica είναι τόσο απλή και ευέλικτη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από αρκετούς χρήστες ταυτόχρονα. Συνεπώς είναι τέλεια για καθαρισμό μεγάλων κτιρίων και χώρων όπως ξενοδοχεία, γραφεία, κέντρα αποκατάστασης, νοσοκομεία κλπ.

tubotertiarysector

Οι τριφασικές μονάδες

Η τριφασική κεντρική ηλεκτρική σκούπα σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε για να καλύψει τις ανάγκες του επαγγελματικού τομέα και να απαντήσει στις απαιτήσεις μιας αγοράς που συνεχώς εξελίσσεται και γίνεται ολοένα και πιο απαιτητική. Το κεντρικό τριφασικό σύστημα αντιπροσωπεύει την μέγιστη αποδοτικότητα ενός κεντρικού συστήματος καθαρισμού, σε μεγάλους χώρους που απαιτούν μεγάλη ισχύ, συνεχή λειτουργία για περισσότερο από μια ώρα την ημέρα και ικανότητα ταυτόχρονης λειτουργίας από πολλούς χρήστες, όπως ξενοδοχεία και άλλα μεγάλα κτίρια, καθώς ο χρόνος καθαρισμού πως τα έξοδα συντήρησης είναι ένα κλάσμα από αυτά μιας συμβατικής ηλεκτρικής σκούπας.

Τα πλεονεκτήματα:

H τριφασική κεντρική σκούπα TUBO της AIRTECHNIC συνδυάζει τεχνολογία και καινοτομία προσφέροντας ένα επαγγελματικό σύστημα, απλό και ευέλικτο στη χρήση του που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από πολλούς χρήστες ταυτόχρονα. Συνεπώς είναι ιδανικό για τον καθαρισμό μεγάλων κτιρίων και χώρων όπως ξενοδοχεία, γραφεία, καταστήματα, νοσοκομεία κλπ.

  • Το κόστος συντήρησης είναι χαμηλό και επιτυγχάνουμε οικονομία στα εργατικά και αναλώσιμα υλικά (σάκοι περισυλλογής, φίλτρα....), γεγονός που σημαίνει πως η συντήρηση του κοστίζει ένα κλάσμα από το κόστος συντήρησης μιας παραδοσιακής φορητής ηλεκτρικής σκούπας.
  • Επιταχύνει τους χρόνους καθαρισμού, διότι πολλοί χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το σύστημα ταυτόχρονα, αθόρυβα και με την μεγαλύτερη άνεση. Επομένως σε ξενοδοχεία και σε άλλα μεγάλα κτίρια, οι πρακτικές του ιδιότητες και η ισχύς του, σας επιτρέπουν να αποσβέσετε το κόστος επένδυσης πολύ γρήγορα.
  • Τα τριφασικά μοντέλα διαθέτουν δυνατότητα εγκατάστασης συστήματος αυτοκαθαρισμού του φίλτρου για να μειώσετε τον χρόνο συντήρησης και να βελτιώσετε τις επιδόσεις. Το σύστημα ομαλής εκκίνησης εκκινεί τον κινητήρα με αργό ρυθμό ώστε να αποφευχθούν αιχμές στην κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, με σημαντική οικονομία.
  • Η χρήση συνθετικών υλικών και αντιδονητικής πολυουρεθάνης στα κινούμενα μέρη της συσκευής εξασφαλίζει αθόρυβη λειτουργία και παράλληλη αύξηση της απόδοσης.
Φυλλάδιο προϊόντος:
Download this file (tubo catalogue..pdf)TuboCatalogue[ ]